Logo Logo
Uzení, nakládání a konzervování masa. od šunky po žebírka - Bernhard Gahm e-kniha
Uzení, nakládání a konzervování masa. od šunky po žebírka - Bernhard Gahm e-kniha
Krátky popis Designový produkt Uzení, nakládání a konzervování masa. od šunky po žebírka - Bernhard Gahm e-kniha od výrobce GRADA Publishing u nás najdete výhodně od 212 Kč
Obvyklá cena
  • 212
Výrobce/Značka
GRADA Publishing
Hodnocení
(Celkem 24 hodnocení )
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit
Žánr kuchařky
Autor Bernhard Gahm
Rok vydání 2012
Jazyk české
Nakladatelství Grada
Počet stran 128
Vydavatel GRADA Publishing
Další produkty od výrobce GRADA Publishing
Další produkty v kategorii E-booky