The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky - kol.
The Best of Apetit
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko - kol.
The Best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
Líná kuchařka. Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření - kol.
Mrkev, dýně, cuketa - kol.
Mleté maso - kol.
Jahody - kol.
Bezlepková kuchařka - kol.
Lehká kuchyně. Vyladěné recepty pro zdraví a energii
Knedlíky, noky & omáčky - kol.
Bleskové dezerty
Cukroví - Edice Apetit - kol.
Pomazánky - 200 nejlepších receptů - kol.
Drůbež
Saláty
Těstoviny
Polévky
Kuchařka pro děti - kol.
Rychlé obědy. Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood
Vegetariánská kuchařka
Ryby a plody moře
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa
Zima - sezónní recepty. Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery - kol.
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek
Bez masa
Polévka je grunt. 150 nejlepších receptů - kol.
Zmrzliny - Kateřina Kočičková
Honzo, vstávej!. aneb Vaříme česky od rána do večera
Grilování
Luštěniny - kol.
Koláče
Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů
Připraveno do 30 minut. Vařte snadno a rychle jako šéfredaktorka časopisu Apetit - Lucie Kubrová
Tajemství Východu. aneb To nejlepší z asijské kuchyně
Apetit sezona léto. Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Rýže - kol.
Party
Maso
Bon appétit!. aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Brambory
Dorty a dezerty
Snídaně a svačiny
Apetit food bloggers. To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Jíme dobře od rána do večera, celý rok - kol.
Vánoce
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kol.
Polévky. Apetit Miniedice
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli